Procedo d.o.o. Sarajevo

ZASTUPNIŠTVA

VIDEO

TRO cutting

TRO – Rezalna orodja d.o.o. Prevalje
Jedan od najvećih proizvođača industrijskih noževa i alata za obradu drveta u Evropi je naš dugogodišnji partner. Prodajni program se sastoji od alata za drvnu i metalnu industriju, industriju papira, reciklažu i drugo uključujući: noževe za sjekirostroj, noževe za blanju, statorske i rotorske noževe, noževe za reciklažu, razne vrste glodala, glave za blanjanje i dr. Pomoći ćemo Vam da pronađete noževe za Vaše mašine, brzo i pouzdano.

http://www.tro.si

VIDEO

CERATIZIT

TOOLMAKER SOLUTIONS by CERATIZIT Luxemburg
Saradnja sa vodećim svjetskim proizvođačem karbidnih zubaca rezultirala je dobijanjem zastupništva za područje: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije. Širok spektar proizvoda omogućava da Vam ponudimo razne vrste zubaca za drvnu i metalnu industriju, čistača, blanketa, izmjenjivih i profilnih pločica, centrolock noževa, šipki i dr. U katalogu možete pronaći proizvodni program sa pratećim oznakama i kataloškim šiframa a naše prodajno osoblje će pronaći rješenje za Vaše potrebe. Dnevno ažurirana lagerska lista dostupnih proizvoda kao i rokova izrade pružaju nam informacije za brzo kreiranje ponude traženog alata.

http://www.ceratizit.com/

VIDEO

PROMO

Naša vizija je da postanemo lider jugoistočne Evrope u ovoj oblasti,
sa potpuno automatizovanim i standardiziranim proizvodnim procesom, koji je prisutan na svim značajnijim tržištima u svijetu.